Alla inlägg under augusti 2010

Av Erika Berglund - 14 augusti 2010 17:34

Jaha ja då satt vi här i Söderhamn och det är fördig kört för idag. Allt det har gått bra för oss.    Kval 2:a  med en tid på 7.04 och en sluthastughet på 176 km/h.. Så de känns jätte bra. Meeen, han fick till en 6,99 med 178 km/h!


Men det är ju inte för ens imon somt gäller...  


Men nu är det kväller och vi ska väl bara ta de lugnt eller om vi ska åka och dusch och grilla sen!


Jag skriver igen imon om hur det går..


Ha en bra lördagkväll alla!


// Erika Team Cowhill  

Av Erika Berglund - 12 augusti 2010 11:42

Idag ska vi handla maten och lasta så att det bara är åka till Söderhamn och Helsinge Open 2010, imon eftermiddag efter att vi har slutat jobba båda två.    Tävlingarna i Söderhamn är alltid så sjukt bra arrangerande.


Nu är det ju ett tag sen jag var med helt och hållet på tävling sista jag var med så var jag ju tvungen att åka vid halv 1 tiden för att jag skulle jobba eftermiddag! Men i helgen så har jag tagit ledigt.   


Jag längtar tills imon!   



Ha en bra Torsdag

// Erika

Av Erika Berglund - 11 augusti 2010 10:32

Sitter i örebro nu har varit här sedan i måndags. Åkte ner hit efter att jag hade vaknat i måndags. jag hann knappt träffa Robin efter hans helg i Östersund. Han kom i söndags. Men då jobbade jag natt så jag fick sova med honom i ett par timmar i måndags bara sen åkte han och jobba och då åkte jag hit.

Men jag åker hem idag på eftermiddag någpn gång.


Men de var så otroligt skönt att få komma hem ifrån ett litet tag. Det har varit så mycket nu ett tag jobbigt på jobbet. Men nu så hioppas jag att de kommer att blir bra. eftersom att jag har fått fastjobb...   

 

Igår var ut till marieberg och IKEA och jag handla lite nytt hem... Hihi  det är alltid lika kul att gå på IKEA...

Idag ska vi upp på stan och jag ska handla en födelsedag till min älskade kusin Lukas som fyller år på lördag men då är jag ju inte här..  För då är jag är vi på tävling i Söderhamn...


Nu ligger vi total 4:a i cupen och han slutade på 3:de plats i Östersund... Så det är full fart frammåt på sista tävlingen i Vansbro..    Vi är jätte nöjda med denna säsong hitills. Han har dessutom åkt 10.85 på 402 meter. Och de är kanon.



Om jag har datoen med mig till Söderhamn så kommer de uppdateringar om hur dset går på Helsinge Open. Det är ju en fristående tävling. Robin har lite att göra denna innan den tävlingen. Och svärfar (min pappa) håller på att kålla igenom växellådan han fick knappt i 2.ans väexel i helgen. Men nu ås ökommer det de nog att gå fint...


Ha en bra Onsdag alla


// Erika

Team Cowhill

Av Erika Berglund - 8 augusti 2010 15:56

Jaha då har han tävlat klart för denna helg då. Och tycker att de är så skönt för jag längtat efter honom så himla mycket!     


Hur gick de då??

Jo han kom 3-4 vet inte riktigt!   Hihi.. Så ni som läser och större koll får gärna berätta för mig på vilken plats han slutade.


Igår satt jag hela dagen kollade på live sändningen ifrån tävlingen, men idag blev de inte så mycket tittande. Jag är så himla trött efter nätterna nu! Och jag ska göra en till innan jag blir ledig! Det ska bli skönt att vara ledig i 4 dagar sen ska jag jobba 1 dag sen ledig 2 dagar igen.

För på fredageftermiddag åker vi till Söderhamn och ska tävla igen. Helsingen Open blir det då.


Nej nu ska jag äta lite mat!


Ha en bra Söndag!


/ Erika

Av Erika Berglund - 7 augusti 2010 13:11

Jaha, jag jobbar natt hela helgen och Robin är Östersund på tävling. Så jag fördriver dagarna denna helg med att sitta och titta på live sändningen!   


Jag längtar så sjukt mycket efter min snutt!

Men han kommer ju hem imon kväll!!


Nehe nu ska jag passa på att äta lite innan dom börjar att köra igen där uppe!


Ha en bra lördag alla!


 


/ Erika

Presentation


Jag är en glad jök som älskar doften av bränt gummi... Speciellt när det kommer ifrn våran lilla opel... :)

Men denna blogg kommer inte bara att handla om vad som händer med bilen utan ut om allt som händer i min vardag!(Glömm inte att jag har DYSLXI)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Favoriter

Kategorier

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards