Alla inlägg under juni 2010

Av Erika Berglund - 9 juni 2010 18:16

Redan onsdag. Vad skönt idag så har jag bara vart hemma. Mailn och Johan kom hit så vi har ätit lite mat gått på stan och ätit glass på lappens...   


Och nu ska jag bara njuta av kvällen och ta de lugnt. Robin håller ju på att fixa bromsarna på mercan åt Mathias och Malin, så han kommer ju inte hem för ens någon gång ikväll..


Imon så är det avslutning på utbildningen! Det är så himla skönt att de är klart nu!


Nehe nu ska jag åter gå till att inte göra ett dugg...   


Ha en bra Onsdag nu!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 7 juni 2010 10:30

Jaha äntligen så var förmiddagshelgen avklarad. Och nu så är de bara 2 skift kvar sen är jag ledig tills på onsdag nästa vecka.   

Jag har iaf trifts jätte bra ute i långshttan på Lian. Och de är så skönt att man får sommarjobba där också. Jag hoppas att man är en av dom 31 st som blir kvar efter sommaren... 


I helgen som var så hände de inte mkt, jag jobbade förmiddag. Sen så har jag inte gjort så mkt mer. Bara myst med Robin. Ja igår så var vi en sväng till Lycka efter jobbet. Vi skulle hämta Mathias och Malins Mercedes buss. Robin ska laga bromsarna på den... 

Jag hann inte hem annras så skulle jag ha gjort min förtsa träning i korplaget igår. Men de får bli på nu nästa söndag ist...   


Nu ska jag bara ta de lugnt en stund till för sen ska jag ta och fixa lite innan jag ska till jobbet...


Ha en bra måndag nu alla


Pusshej!   

Av Erika Berglund - 4 juni 2010 21:00

Jag vet inte alls vad det ät för dag. Eller det är ju fredag. Men de känns inte sm de eftersom att jag började om och jobbade idag... Det känns som att de är mitt veckan..


Nej jag ville inte vad jag had epå hjärtat nu. Det var väl bara de jag skulle säga att jag är dagvild.

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng!


God natt på er!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 4 juni 2010 15:37

Jaha då har man börjat en ny arbetsvecka då... Jag trodde att jag skulle vara med Johanna i packningen idag. Men jag var med Richard i 256 (skärverket).


Jag är så hilma glad att jag har fått sommarjobb på Outokumpu, för jag har inte klarat av att jobba åt Sodex. För där är de ju ren mobbning av cherferna.... Så jag är så glad att jag inte behöver vara någon jävla städkärrning...


Jag känner mig rätt irriterad på mammas chef som beter sig som en 5 åring. Jag bryr med inte alls om hon läser detta. Men så som hon har behandlat mamma den sista tiden är inte acceptabelt... Detta är vad jag känner för  SODEXO!!      



Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och göra lite tornfisksallad.. Det är mumma det och det är nyttigt.. Känner att det är dags att göra ett ryck till med LCHF-kuren. 


  


Jaja nu har jag fått av reagetar mig!


Hoppas att alla får en trevlig fredag och en trevlig helg. själv så ska jag jobba!


Ha det bra nu!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 3 juni 2010 16:33

Igår så var jag hela dagen ute i Lycka och umgicks med Malin och Johan. Det var jätte trevligt och jag hoppas att vi gör om det snart igen!   


Sen går kväll så grilla vi hemma hos Sara. Det var jätte kul att umgås med lite annat folk nu. Har ju typ umgåts med samma ett bra tag känns de som nu. Jag har ju inget emot dom heller, men ibland så blir det bara lite för mycket.

Det var lite mysko att gå på krpgen mitt i veckan. Men kul var det!  


Så idag så har jag bara legat ute i solen och läst och tagit hend om tvätten...


Med racebilen så står det stilla nu. Vi behöver ju inte göra så mycket på den mer än att byta lite olja. Sen är det bara att köra igen!  


Imon så börjar jag  att göra sista praktikperioden. Men de blir ju inte hela perioden efter som att de är avslutning på torsdag nästa vecka så gör jag inte nätterna. Sen så börjara jag att sommarjobba..   


Nehe nu ska jag ta och fundra på vad jag ska hitta på för kvälls mat!


Ha en bra Torsagskväll!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 1 juni 2010 17:03

Haha jag som sa till mig själv när jag slutatde med fotbollen nu sisst, ja okej de är ju några år sendan. Men nu ska jag iaf börja spela korpfotboll. Jag har nog saknat de lite grann.   


Så imon när jag ska träffa Malin så sk jag ta och kolla på Team sportia om de finns några billiga fotbollsskor... Haha Vad skönt att börja röra på dököttet igen!    


Det var bara de ja skulle tala om!   


Nu ska jag ta och sätta på kaffe till  mig och Robin...


Ha en bra tisdagskväll


Pusshej!  

Av Erika Berglund - 1 juni 2010 10:56

Nu har jag trötnat... Jag har varit tyst om detta länge nu. och känner bara att jag inte bryr mig längre. Man hade för ett tag sen kompisar. Men så helt plösligt så är det något som gör att dom förändras. Det går liksom inte att svara på sms eller ett vanligt sketet inlägg på Facebook. Jag tror inte dom som är så inte är värda att kallas för kompis.

Jag för min del klarar mig jag har massor med andra kompisar...  


Jag längtar till "skolavslutningen" så att man kan gå vidare i livet igen!



Nej jag var bara tvungen att få skriva av mig lite nu!


**************************************************
**********************************************


Idag så blir det bara att röjja här hemma efter helgen så har man en del tvätt att redan på så idag blir de att tvätta en massa sängkläder..



Nu ska jag återgå till att försöka att röjja här hemma.


Ha en bra tisdag!


Pusshej  

Presentation


Jag är en glad jök som älskar doften av bränt gummi... Speciellt när det kommer ifrn våran lilla opel... :)

Men denna blogg kommer inte bara att handla om vad som händer med bilen utan ut om allt som händer i min vardag!(Glömm inte att jag har DYSLXI)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Favoriter

Kategorier

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards