Alla inlägg under maj 2010

Av Erika Berglund - 21 maj 2010 11:42

Jaha idag är det fredag... Det innebär att jag är ledig i tre dagar till.. Och att jag får vara ledig ihop med Robin under helgen är helt underbart!   


Idag så ska vi köra i väg Audin till biltemonteringen i Avesta. Och sen ska vi ta de lugnt hoppas jag. Vi ska äta Tacos ikväll och bara mysa ikväll för det behöver vi. Imon ska vi ta i tur med Husvagen och städa ur den och fixa så att den är städad och mysig så att man jan  sova i den igen nästa helg..


Igår så var jag ju upp till Långsjön på "lagfest" fast det var jätte dålig uppslutning vi var typ 8 st först sen kom det 3 st till. Men inte sjutton var det någon som en fick under den tiden jag var där. Och jag var ju där i mellan 15-20.  Men men det var trevlig iaf!   



Nehe nu ska jag ta och klä på mig sitter fortfarande här i min pjamas.. Men men nu ska jag ta rycka upp mig och fixa lite lunch för snart kommer ju Robin hem!


Ha en bra fredag alla!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 20 maj 2010 11:16

Idag så lyckades jag sov så lite för länge igen! Jag vaknade 09.40 Men men jag är ju ledig så varför inte sova ut för?? haha!   

Jag har iaf hunnit med det som ska göras. Jag skulle plocka ur Audin för den ska Robin köra på skroten idag.


Sen ska jag åka ut mot långhyttan för att vi ska ha "lagfest" vi ska iaf vara vid en sjö som heter långsjön. Där ska dom som vill fiska. Jag ska bara åka ut och vara lite social! Kankse man lär känns resten av laget som man inte har haft så mkt att göra med än så länge... Bara sagt hej och hejdå.


Igår så körde vi hem husvagnen till mamma och pappa. Jag ska försöka att göra rent den så mycket som det går i helgen. För det är ju bara en vecka tills vi ska åka till Orsa igen! ÅÅh vad jag längtar tills vi kommer dit!   



Nehe det får väl räcka för mig idag!


Hoppas att alla får en underbar Torsdag! i   !


Pusshej  

Av Erika Berglund - 18 maj 2010 21:05

Ja vad skönt nu är det bara 8 timmar kvar att jobba sen får man äntligen vara ledig igen!   


Ha en bra tisdags kväll alla!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 17 maj 2010 19:37

Jaa, både ledighet och första cup tävlingen.. Det är inte alls långt kvar nu! Först ska jag bara jobba två nätter sen är jag ledig igen! Och sen så ska jag jobba 4 skift sen sen är jag ledig igen för då är det tävling!   


Imon ska jag köra mormor till falun så hon är där till halv 9 imon. Så jag åker hem till mamma innan mormor kommer. Hm jag kommer att vara jätte trött men det går! Jag kunde ju köra mamma fram och tillbaka till Avesta för någon vecka sen.


Idag har jag inte gjort så mkt det har ju varit ett underbart väder ute.    Robin var hemma ifrån jobbet idag så vi satt ute och drack kaffe och tittade på när katterna lekte.


Så det har inte hänt så mkt.


Ha en bra måndag!

Pusshej  

Av Erika Berglund - 16 maj 2010 19:52

Ja nu är han på väg efter att ha varit på Test`N Tune i Söderhamn! (Sorry att jag tjatar om det) Dom fick vänta ett tag innan dom kunde börja att köra eftersom att det regnade på morgonen.

Jag vet inte hur många repor om körde men hans bästa tid idag var iaf 8,02 Sek på 201 meter. Det var inget vidare feste i banan. Men nu är det iaf av klarat...

Nu är det bara att ladda om igen för om 2 veckor så börjar det på allvar med första Cup tävlingen!   


Nu kommer jag att skriva väldigt mycket i bloggen om hur det går med allt tävlande eftersom att det är racesäsong igen nu!   




 


Så här såg det ut när vi hade första uppstarten nu i vår!


Nu ska jag kolla på Hockey VM! Hejja Sverige!!!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 16 maj 2010 12:42

Hm, snart dags att åka i väg till jobbet!

Igår gick vi en sväng på marknaden och jag hittade ett par nya solglasögon det var det som jag var ute efter... Annars så är det ju mest en massa skit på den där marknaden nu mera.


Robin var så nervös igår så han visste inte vart han skulle ta vägen. Men nu är han iaf i Söderhamn och ska test köra bilen. När jag pratad med honom för en timmes sen så hade de nyss börjat att regna igen men jag hoppas att det iaf torkar upp så att får köra någon sväng idag iaf! Annars så blir det premiär åkning om två veckor när MSDR-2010 kör igång igen!


Så här ser iaf Team Cowhill Racings bil ut 2010!   


 


Ha en bra Söndag alla!


Pusshej!   

Av Erika Berglund - 15 maj 2010 09:55

Jaha nu är det väl iaf ett riktigt vår tecken här! Det är marknad i stan! Och jag jobbar eftermiddag.


Men mamma skulle komma in med hundarna så ska vi gå lite med dom på stan. Jag ska kolla om det finns några fina solglasögon. Sen äre bara att åka och jobba igen. Idag är pizzalördag också ska äta pizza på jobbet! Det är mumma det!   


Igår så gick det jätte bra på jobbet jag trädde maskinen helt själv utan att det var någon som sa något eller tittade på! Hehe dom blev till och med förvånade över att det gick så pass fort för mig att trä maskinen...   


Hoppas att vädret håller i sig nu. Det har ju regnat i nästan 3 dagar men nu så är det fint väder igen! Och jag hoppas att det är jätte fint imon också när Robin åker till Söderhamn!   


Nu sk jag ska göra mig klar för att gå på marknaden!


Ha en bra lördag!

Pusshej  

Av Erika Berglund - 14 maj 2010 10:22

Vad skönt att allt är som det ska igen! Efter lite trassel nu ett par dagar så är jag och Robin åter bästa vänner igen. Som innnan så älskar jag honom ortoligt mycket!  


Igår när jag jobbade så var Robin med racebilen uppe i folketspark, han ställde ut den där. Han fick en massa berömm av massa olika folk. Och det behövde han, jag sa det till honom att han behövde höra ifrån andra människor också, att han är duktig. Och inte bara ifrån mig hela tiden.  


Nu är det nära också. På söndag så är det första test´N tune i söderhamn!    Han är så hilma taggad för att få åka i väg dit. Hoppas bara att det blir bra väder men det blir de väl inte.


Men först av allt så är det marknad här i stan i helgen, men jag jobbar ju eftermiddag. Jag ska iaf försöka att dra med mig Robin en sväng över stan iaf för kolla på att skit som brukar finnas och jag hoppas att det finns solglasögon  för jag behöver nya sånna.


Nehe nu har jag skrivit en massa strunt bara!

Jag ska ta och fixa lite för snart så är det dax att jobba men de är några timmar kvar iaf.


Hoppas att alla får en bra fredag!

Pusshej  

Presentation


Jag är en glad jök som älskar doften av bränt gummi... Speciellt när det kommer ifrn våran lilla opel... :)

Men denna blogg kommer inte bara att handla om vad som händer med bilen utan ut om allt som händer i min vardag!(Glömm inte att jag har DYSLXI)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Favoriter

Kategorier

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards