Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Erika Berglund - 19 mars 2010 17:25

Jaha ja då har vi kommit till fredag och det ska ju vara en bästa dagen på hela veckan. Men det kan jag inte påstå just nu. För nu har vi kommit till den delen av veckan som kommer att bli lote små jobbig jag ska jobba natt hela helgen. Men det är ju bara att gilla läget.


Jag har iaf lärt mig väligt mkt nu. I onsdags så fick jag köra maskinen också. Det var rätt så kul, nu känns det som att det var mer på riktigt. Annars så har det ju varit dom andra två som har kört och jag har pockat av band. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara.   


Nu under helgen när jag har vaknat så ska jag ta och göra klart dom två sista tentorna som jag har så att jag kan få G i alla min ämnen under min utbildning som kommer att avslutas i juni. Det ska bli så skönt på många sätt, men jag kommer att sakna alla människor som jag har lärt känna. Och det kan jag ju säga att jag gör redan nu. 


Det finns ju en del saker som jag skulle vilja ändra på. Men det går inte. Tyvärr utan jag får helt och full stå mitt kast där... Men ni som vet vad jag menar ni sa veta att jag ångrar mig jätte mkt.



Nu sitter jag och väntar på att Robin ska komma hem så vi får ta och äta innan jag ska i väg ikväll... Han har ju varit ut till Mamma och Pappa för att hämta chasit (?) till racebilen. För karossen har ju fått ny färg nu. Men som jag har sagt förut så kommer det inga kort förens vi har gjort första tävlingen...   



Men hoppas att alla ni får en trevlig helg och skön fredags kväll...   


Pusshej  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag är en glad jök som älskar doften av bränt gummi... Speciellt när det kommer ifrn våran lilla opel... :)

Men denna blogg kommer inte bara att handla om vad som händer med bilen utan ut om allt som händer i min vardag!(Glömm inte att jag har DYSLXI)

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Favoriter

Kategorier

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards