Alla inlägg under mars 2010

Av Erika Berglund - 19 mars 2010 17:25

Jaha ja då har vi kommit till fredag och det ska ju vara en bästa dagen på hela veckan. Men det kan jag inte påstå just nu. För nu har vi kommit till den delen av veckan som kommer att bli lote små jobbig jag ska jobba natt hela helgen. Men det är ju bara att gilla läget.


Jag har iaf lärt mig väligt mkt nu. I onsdags så fick jag köra maskinen också. Det var rätt så kul, nu känns det som att det var mer på riktigt. Annars så har det ju varit dom andra två som har kört och jag har pockat av band. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara.   


Nu under helgen när jag har vaknat så ska jag ta och göra klart dom två sista tentorna som jag har så att jag kan få G i alla min ämnen under min utbildning som kommer att avslutas i juni. Det ska bli så skönt på många sätt, men jag kommer att sakna alla människor som jag har lärt känna. Och det kan jag ju säga att jag gör redan nu. 


Det finns ju en del saker som jag skulle vilja ändra på. Men det går inte. Tyvärr utan jag får helt och full stå mitt kast där... Men ni som vet vad jag menar ni sa veta att jag ångrar mig jätte mkt.



Nu sitter jag och väntar på att Robin ska komma hem så vi får ta och äta innan jag ska i väg ikväll... Han har ju varit ut till Mamma och Pappa för att hämta chasit (?) till racebilen. För karossen har ju fått ny färg nu. Men som jag har sagt förut så kommer det inga kort förens vi har gjort första tävlingen...   



Men hoppas att alla ni får en trevlig helg och skön fredags kväll...   


Pusshej  

Av Erika Berglund - 17 mars 2010 10:14

Jaha ja då var det redan onsdag.. Och idag så är det dags att jobba eftermiddag. Natthelgen kommer med stormsteg....


Igår gick det riktigt bra på jobbet iaf. Vi körde ut 7-8 band och det vart ca 50 ton på 8 timmar.    Grabbarna grus skulle vara kvar jobba till kl 18 så dom skulle väl landa på 70-80 ton igår.. Vilket är bra! För att när Richard kollade igår så hade vi jätte mkt att köra igen. Det fans 340 ton i maskinen som ska ut.

Jag hoppas att eftermiddagen blir lika bra idag för ett eftermiddags skift är inte så roliga dom känns så långa. Men om det ruller på så går det ju fort.

Jag pratade med Jan-Olov i måndags om sommarjobb och det var ju posetivt. Vi som är där på praktik vi behöver inte söka för att han kommer att gå runt och fråga oss om jobb. Och han vet att jag vill ha så det är lugnt (hoppas jag)!   



När det gäller min lchf- kur så rullar den på. Jag känner mig lite lättare redan och det är skönt! Idag kommer jag att göra en kyckling gryta med en massa grönsaker i och så kommer jag att koka broccoli  till för att det ät gott.   


Nej nu måste jag ta och klä på mig.


Ha en bra dag!


Pusshej  


Av Erika Berglund - 15 mars 2010 19:08

Idag var det verkligen måndag igen. Inget funkade som det skulle på jobbet. Så vi får hoppas att det går bättre imorrn... Fast jag fick leka apa idag. Vi skulle ficka till filtarna till bandbromsen. Då var jag tvungen att klättra upp på maskinen.. Hihi det känndes ju lite lustigt! Men men... Det var ju tvungen att göras...   Så jag hoppas att maskinen vill samma sak som vi imorrn annars så tror jag att Richard inte blir så glad han är redan så irriterad på maskinen....


Efter jobbet idag så åkte jag hem till mamma. Vi tog en prommenad med Abbe (mammas hund) i det fina vårvädret. Vi gick över berget och solen lyst och det var varmt och skönt i solen....   


I lördags så var det ju medlodifestivalen. Men jag kollade inte på det, men jag har blivit helt knäpp i salem al fakires låt Keep on Walking... Det är helt underbar.. Jag kommer nog att spela sönder den... Hihi men det gör inget!


Nehe undra om jag ska ta lägga mig i soffab nu och bara slöa hela kvällen...   


Men ha en fortsatt trevlig måndags kväll...   


Puss på er!!    

Av Erika Berglund - 14 mars 2010 19:29

Jaha då var det söndag... Hm vad har jag gjort under ledigheten då?? Inte så mycket som jag hade tänkt så jag får väl ta och göra mera under nästa vecka när jag är ledig...   


Vi var ut till Mamma och pappa igår (fast pappa och elias var på hockey som vanlligt)... Mamma hade hand om en liten jackis pojke under helgen. Han är så söt. Så jag hjälpte henne med att filma när hon trände med en annan hund. Hon ska ju bli hundinstruktör så då måste hon ha en del projekt hundar så igår filmade jag henne när det var koppelträning med Visla (hunden)...   


Robin han var ju igaraget mesta delen av tiden. För det är ju lite små brottom nu med att hinna göra dom grejjer som ska göras innan det är dags för tävling... Och test´n tune (?) i Söderhamn kommmer ju närmmare ....



Så här ser bilen ut nu ni ser ju bilen ovan ...



  Och idag så har han kollat så att lager och sånt ser bra ut. Och det gjorde det.   



Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och bara slappa... Måste ju lägga mig halv tidigt idag ska ju gå upp tidigt imorrn för att åka och jobba!   jag tycker att det är kul på jobbet!   


Men ha en fortsatt trevlig söndags kväll!   


Av Erika Berglund - 12 mars 2010 23:01

Jaha just nu så funderar jag på vad som händer? Jag är inte omsams med någon? Eller är jag det? Säg till isf.

Varför är det inte ingen som göra något imorrn? Jag är ju ledig denna helg. Sen kommer det ju två helger i rad som jag jobbar och då är det mkt svårare att hitta på något.


Jag tyckte ju att vi kunde åka pulka imorr. Vi får väl se hur det blir om det blir jag och Robin som umgås imorrn bara.


Jag hoppas att mina vänner ni som läser inte blir arga på mig. Men just nu känns det lite jobbigt bara. Och jag vet att ni finns där ute.

Och man kan bara inte umgås med alla varje gång! Men just denna helg var jag så sjukt sugen på att hitta på något skoj för det var så himla länge sen jag gjorde något skojsigt nu!!!!


 


Bilden betyder att alla ni som vet att vi är vänner ni ska veta alla ni betyder oehört mycket för mig och att jag ville bara träffa er alla och umgås nu under helgen!   


Ha en jätte bra fortsatt fredagskväll!   

Av Erika Berglund - 12 mars 2010 15:24

Hm varför så blir man sjuk när man är ledig för? Och när det är bra väder ute.. Jag blir så ledsen när jag inte orkar göra ett dugg...  


Men men det är ju hela helgen kvar hoppas att jag är puggare imorrn. För då ska jag filma mamma när hon tränar med Visla (det är hund). Men det blir nog bara att slöa resten av dagen och kvällen...


Igår så var med och åkte lite skidskor på Elias träning. Men Jag vet inte det känndes som att jag redan höll på att bli sjuk då. Jag var helt sängt efter det igår iaf.


  Detta är min lille bror när han är på träning i Långshyttan... Det är så kul att titta på honom för han har gått så mkt frammåt i år. Jag är ju iaf en stolt storasyster!  


Nej nu får ni ha en bra inledning på denna helg!


Snoriga och hostiga pussar på er!    

Av Erika Berglund - 10 mars 2010 15:46

Nu är den äntligen här. Ledigheten! Och det är varmt och gott ute. Inte frö att jag varit ute idag..    Men jag tänkte att jag skulle ta och bara vara idag. Jag sov ju till kl 12 jag var ju inte hemma förens vid 6.45 imorse och då ville jag äta en macka innan jag la och så skulle Robin åka och jobba så det vart lgnare när han hade åkt. Sen fick han väcka mig när han  kom på lunchen. 

På jobbet så går det framåt ch det säger även Nicklas och Richard. På måndag när vi börjar igen så tänkte jag att jag skulle lära mig den andra sidan så att jag kan med alla knappar på dom bägge pulpeterna.... Det sa nog gå bra. Jag har börjat att fundera på hur det kommer att se till sommaren antagligen så har jag sommarjobb. Men hur mycket ledig jag kommer att kunna vara det vet jag inte...



Imorrn hade ja tänkte att jag skulle ta och tvätta lite gardiner och sen göra fint här hemma på fredag sätta upp vårgradinerna och fixa lite.   


När det gäller racebilen.. Så är den på lack. Och tyvärr så kommer det inte upp några bilder på bilen. För att det ska bli en överasking så ni som vill se den får hålla er till tåls och vänta tills det är dags för första tävlingen i maj!   Det jag har sett på det som är färdiglackat är att det kommer att bli helt underbart bra när det väl är klart!  



Skalet är ju av taget och Robin håller på att förbereda inför lackeringen...   


Nehe om jag ska ta och åka och handla lite eller nått...

Ha en bra Onsdag!   

Av Erika Berglund - 9 mars 2010 15:30

Ja det är sant solen har lyst nu i två dagar. Jag skäms väl ganksa mkt att jag

inte har varit ute mer än vad jag har varit.   Men jag har jobbat natt nu så jag har varit jätte trött på dagarna innan jag ska i väg till jobbet. Men Jag ska fan ta mig i kragen och sparka mig själv i rumpan för att komma ut och gå. Så jag håller mina tummar och tår för att det är lika fint väder imorrn också....


Maten som jag gjorde igår vart jätte bra. Det ända som var lite synd var att jag glömde att kydda köttet men det får jag komma ihåg till nästa gång jag gör det.

Idag ska jag göra kotletter och brunsås...  


Nej nu ska jag ta och fixa lite mat!


Ha en fortsatt trevlig tisdag  

Presentation


Jag är en glad jök som älskar doften av bränt gummi... Speciellt när det kommer ifrn våran lilla opel... :)

Men denna blogg kommer inte bara att handla om vad som händer med bilen utan ut om allt som händer i min vardag!(Glömm inte att jag har DYSLXI)

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Favoriter

Kategorier

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards