Alla inlägg under april 2010

Av Erika Berglund - 17 april 2010 14:57

Ojj! Vilken kväll det blev igår. Fia kom och hämta mig vid 18 tiden igår (tror jag), Åke ut till långshyttan. Öppnade vin duken satt och kollade på Ace Ventura klipp på tuben och lyssnade på en massa bra musik. Sen hamnade vi på fest i en lägenhet upp i byn. Och där var den en massa folk som jag inte träffat på år dar. Och alla som jag träffade var typ 3 äpplen höga när jag såg dom sist. Och nu är dom liksom 18 år. Vart tar tiden vägen??

Men efter en rörigkväll  så kom vi iaf hem till Maxine och Nicklas vid 3 tiden i morse.

Men trevligt hade vi! Kvällen resulterade i en båslagen häl för min del. Så kan det gå när man fastnar med foten under porten in i trapphuset.    


Ikväll så kör vi igen ska äta tacos hemma hos Fias mamma sen tror jag att vi ska ut till Djupdalen och titta om de är fest där. H

Så denna helg kommer att gå i festens tecken.   


Jag kommer att vara lagomt sliten på måndag när jag ska upp jobba igen. Men men man lever ju bara en gång!


Så hoppas att ni får en lika trevlig lördag som jag!


Pusshej!  

Av Erika Berglund - 16 april 2010 13:07

Nu är äntligen helgen här. och det är bra väder och det är   -sken idag med, jag som trodde att det skulle blir dåligt väder idag och restan av helgen bara för att jag är ledig!


Ikväll så blir det vin dricka med dom bästa Maxine och Fia.   

Imon så ska vi nog ockås dricka tror jag men har iaf för mig det!


På söndag så vi väl ut till Pappa och mamma. För att pappa fyller 48 år Haha gammal gubbe blir han!   


Robin kommer att hålla på med Corsan hela helgen. För att det ska hända något. Han ska väl ta och börja skissa på en ny front nu till helgen så han ska väl ha Nicklas till ganksa så mkt hjälp. Igår så skulle han byta soppapumpen för att den första läckte  men den som han böt till läckte också. Så han ska väl fixa fram en annan som inte läcker!    


Nehe nu ska jag ta och fixa lite här hemma...

Ha jätte bra fredag!


Pusshej   

Av Erika Berglund - 15 april 2010 08:28

Jaha jag har iag vaknat till liv efter den sista natten, Det var ganska så jobbitg att vara vaken eller jag var ju inte vaken. Jag satt i bilen på parkeringen nere i avesta vid lassarettet och sov medans mamma var inne på undersökning. Men när jag väl kom hem vid 11 tiden så somnade jag och sov till kl 17 tror jag! Snacka om att sova bort dagen!   


Men idag så gick jag upp med Robin vid 7 tiden. Så jag har väl vänt tillbaka dygnet igen. 

Och nu snart så ska jag ta på mig skorna och traska ner till gymmet! Och jag har aldrig varit så taggad förut som jag är nu! Idag ska jag träna magen och ryggen....

  


Sen så hoppas jag på att få träffa min lilla söta vän Sofie som jag inte har träffat sen hon åkte i väg till Norge i höstas. Men nu så har hon ju fyttat hem!   


Sen ikväll eller på eftermiddagan när Robin har slutat så ska vi väl byta däck på min bil (eller han ska)...   


Så ha en bra Tosdag!


Pusshej!   

Av Erika Berglund - 14 april 2010 21:04

  Nu sitter den på plats! Motorn och till helgen så är det kanske dags för uppstart av Corsan!   


Vad skönt det är med träningsverk då känns det att man har gjort något iaf! Imorgon så blir det gymmet igen!


Men nu så blir det soffläge restan av kvällen.

Av Erika Berglund - 13 april 2010 17:23

Jaa, nu har jag bara 8 timmar kvar att jobba denna period...   


Idag så har jag väl inte gjort så mkt var upp på stan och köpte en present till lilla Alvina som fyller 2 år idag. Sen så åkte jag ut till Utha (?) och hälsade på Vanessa och Avlina och lilla Jonna. Ja fast man bara bor knappt 1 mil ifrån varann så ska det ta nästan 1 år mellan gångerna som man träffas. Varför är det då???

Det var iaf jätte kul att träffas igen och fast det var som 1 års sendan vi träffades så började vi prata på som om vi träffas typ en gång i måndaen! hihi. Men det var skönt att få prata lite om allt möjligt igen som vi brukade göra på den gamla goda tiden.   


Nu snart så ska jag och Sara gå till gymmet som jag har längtat med att få komma igång med träningen igen! Och det ska bli väldigt skönt! Men det är bara ett problem jag har krongel med min vänster fot och det gör ont som tusan när jag eller belastar den. Men jag har hittat på min fotskydd så vi se om det blir lite bättre när jag tar på mig det när jag går till gymmet sen.


Nehe nu ska jag så sakta ta och kanske byta om och äta lite mat innan jag ska i väg. Sen blir så blir det ju att åka till jobbet för att göra sista natten för denna perioden. Det ska bli skönt med lite ledigt igen hoppas bara att det blir fint väder och mycket  - sken.


Nehe mina vänner ha en bra tisdags kväll!


Pusshej       

Av Erika Berglund - 11 april 2010 12:38

Ja så är det! Efter mkt om och men så är det snart dags för uppstart. Iår när jag var på jobbet så fick Robin slita på i garaget och då fick han i växelådan och idag ska han i med motorn. Jag jobbar ju även idag.

Bara vi får bilen på hjlu igen så är det kommer det att gå fort så det närmar sig en uppstart ganska så snart nu!   


Just ja med dom nya däcken på som kommer bilen att vara ca 8 cm bredare på varje sida fram. Det är fränt!


Och ni ska bara veta hur snygg bilen är!   


Nej nu ska jag göra lite mat till mid och Robin så vi kan åka till jobbet och graget!

Ha en bra söndag.

Och snart är säsongen här!


Pusshej!  

Av Erika Berglund - 10 april 2010 11:06

Jaha då var eftermiddags helgen i full gång ska snart eller om ett par timmar ta och åka till jobbet igen!


Igår kväll så tog det 4 timmar för oss att köra ut en lista... Men det jätte tunt band och så skulle vi ha i papper också, men våran pappers haspel är lite knäpp men efter en studs funderande så kom vi på hur vi skulle göra. Så det gick ju till slut iaf....


Efter jobbet ikväll så jag ska väl ta och knalla hem till Kåll och säga grattis för han har fyllde ju år igår. Haha en sånn gamling!   


En sak till bara jag vill ha en ny bil!


Ha en bra lördag nu!

Pusshej!  

Av Erika Berglund - 9 april 2010 11:04

Jag behöver hjälp med att bli mer motiverad igen! Känner att det blir allt mer fuskande med min lchf kur. Ni som kan och vet ni kan väl säga till om ni har bra tips på mat!

Jag skulle behöva en liten spark i rumpan igen snälla HJÄLP mig!


Och jag måste komma igång med att träna också. Där har jag verkligen legat på latsiden fy på mig. Men det är ju så tråkigt att träna själv...  


Nej nu eller snart ska jag ta och fixa lite mat till mig och Robin. Idag blir det fiskgratäng. Sen blir det att åka och jobba....


Ha en bra Fredag!

Pusshej!   

Presentation


Jag är en glad jök som älskar doften av bränt gummi... Speciellt när det kommer ifrn våran lilla opel... :)

Men denna blogg kommer inte bara att handla om vad som händer med bilen utan ut om allt som händer i min vardag!(Glömm inte att jag har DYSLXI)

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Favoriter

Kategorier

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards