Alla inlägg under april 2010

Av Erika Berglund - 7 april 2010 22:33

Jaha ja då var man igång igen och jobbar och sliter! Haha där tog jag i för idag så var vi lite lätt irriterade på dom har varit i maskinen skiften innan för det fanns inga stål så vi kunde inte göra något ställ till bandena och då kan man inte skära dom heller!

Men annars så var det som vanligt den fronten. Mkt snck och lite verkstad när de är jag och Richard som jobbar, eller nej då vi jobbar och pratar och skrattar mest hela tiden.   



Ihelgen så har Robin gjort ett ryck med racebilen igen och han har fixat till fälgarna till dom nya däcken. Bilen kommer att 8 cm bredare på varje sidan. Det är fränt!   Men som jag har sagt massor med gånger dte kommer inga biler på hur bilen ser ut nu. Vi vill visa alla att vi har en jätte fin bil och vi vill att det ska bli en överaskning. 


Imorogn bitti eller om tpy 8 timmar så är Pappa och Elias (min lillebror) hemma från Tjeckien dom kommer till ishallen här i Hedemora imorgon bitti vid kl 7.00 men då är jag på jobbet men jag ska ta svänga förbi hemma hos dom imorgon när jag åker hem ifrån jobbet! 


Nej hörrni nu har jag gjort så pass lite som jag har gjort idag så kan jag lika gärna gå och lägga mig! Jag har inte ens lagat maten idag det har Robin gjort!   


Så nu ska jag ta och gå och sova för det är ju en förmiddag kvar innan det är dags för eftermiddags helgen!


Så god natt på er!

Pusshej  

Av Erika Berglund - 6 april 2010 19:56

Jaha då var snart denna dag över också. Det var inte så mkt gjort idag. Var yt en sväng med mammas hundar sen åkte jag hem till Fia i långshyttan och vart jag sittaden ett par timmar och drack kaffe.   


Sen när jag väl skulle åka hem så passade jag på att åka förbi Siv och Mauritz som jag inte har träffat på typ 100 år känns det som iaf! Men jag passade alltså på idag!   

Där vart jag också sittande någon timme och fick mera kaffe... Så vi får se hur bra jag kommer att sova i natt då. Jag ska ju bara upp och jobba imorgon bitti. Jag ska ju gå upp vid 5 tiden imorgon.   


Sen får vi väl se vad jag hittar på.


Nej nu blir det NCIS 

Så god kväll mina vänner!


Pusshej   

Av Erika Berglund - 6 april 2010 10:20

Jaha idag lyser solen och det är fint väder.     Ja jag ska ta mig en promenix men inte än jag ska ta mig ann mammas två hudar och gå en sväng, jag ska bara ta och äta lite lunch med Robin när han kommer hem sen vid 12 tiden. 


Sen blir det nog en sväng till långshyttan och dricka lite kaffe.   


Nehe nu ska jag göra mig lite nytt förmiddags kaffe!


Ha jätte bra tisdag alla!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 5 april 2010 19:14

Jaha nu har påsken i samma fart kom så har den även dragit förbi... Men men jag har iaf haft en helt klart bra helg! Vart lite vin dricka på fredagen i långhyttan med Fia och Maxine och på påskafton så åkte vi till Verddarsbo och åt påsk mat som vanligt var hur god som helst!   


Igår så var jag/ vi hundvakt till mammas och mormors hundar. För dom var på After dark i Uppsala. Jag var ute i Horndal och tog hand om Mille Abbe och Asta.


Idag så har jag bara tagit det lugnt var ut en sväng till Långshyttan och drack lite kaffe med Maxine! Det tyckte jag var mkt trevligt...


Sen var det bara att åkka hem igen och fixa till lite mat.


Det var åter dags att ta tag i LCHF efter ett påsk uppehåll. Men så idag så var det åter dags att för att börja igen så det blev fetaost fyllda köttfärs biffar med brunsås och en enkel grönsallad.   


Nu ska vi nog bara ta och mysa lite i soffan jag och Robin för han ska ju upp och jobba igen efter påskledigheten, men själv så börjara jag inte förens på onsdag!   


Men nu ska vi bara ta och slappa!


Hen trevlig måndagskväll!


Pusshej  

Av Erika Berglund - 1 april 2010 14:07

Jaha ja Påsken står för dörren och det är redan skärtorsdagen idag. Idag så åker Pappa och Elias till Tjeckien och kommer hem nästa torsdag.. Jag ska ut och jobba sista natten nu innan jag går på långledighet! Och nu har man ju den bästa ledigheten jag börjar inte om och jobba för ens på onsdag nästa vecka.  


Hm i tisdags så var det de tråkigaste skiftet på länge! Jag vart placerad i 233 där har jag aldrig varit så det var jätte tråkigt eftersom att jag inte fatta ett dugg. Jag trivs bäst som skärare i skärverkena. Och ikväll så hoppas ja på att jag ska få köra. hihi det ska bli väldigt skönt att jobba mellan 18-02.  Då är man lite piggare imorrn när man vaknar!   


Jag kunde inte sova mer än 4½ timme idag efter att jag kom hem från jobbet imorse. Så jag gick upp 11.30 och åkte till bolaget och handla lite goda saker till helgen!

Och nu ska jag bara ta igen mig en sund inann det är dags att jobba igen!


På lördag så ska vi åka till Jocke och Marie-Anne och fira lite påsk! det ska bli trevligt. På söndag så ska jag och Robin vara hundvakt åt Mamma och Mormor för dom ska till Uppsla på nått grejs har jag för mig!


Nehe hör ni, nu får ni allt ha en riktigt glad påsk!   


 




Ha det så bra!


påskpussar på er alla!   

Presentation


Jag är en glad jök som älskar doften av bränt gummi... Speciellt när det kommer ifrn våran lilla opel... :)

Men denna blogg kommer inte bara att handla om vad som händer med bilen utan ut om allt som händer i min vardag!(Glömm inte att jag har DYSLXI)

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Favoriter

Kategorier

Gästbok

Sök i bloggen

Arkiv

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards